Miljoona ideaa pursuaa päästä, mutta mitään ei kykene toteuttamaan. Kauhea kaaos ja sotku on kotimme taas vallannut, eikä mulla tunnu olevan tarpeeksi energiaa sen taltuttamiseen. Tahtois tehdä nukkekoteja, ommella, neuloa, kuvata valmistuneita tuotoksia ja laittaa ne koneelle, vaihtaa profiilikuvaa faceen jne... Mutta ei tässä sotkussa, ei mahdu.

Miten se voikin olla niin että mä en vaan saa mitään aikaan? Miten musta on tullut näin saamaton sotkussa eläjä? Onko vaan niin, että mun geeneihin on kirjotettu jotta minä ja kakarat vaan tuhotaan ympäristöä? Kolme pientä mukeloa siis tuolla nurkissa häärii, Hasu-poika on 5v, Mimmi-tyttö 4v ja Rontti-neito 3v. Ei kai sinänsä ihme, ettei aikaa ole ja pientä kaaosta nurkkiin pesiytyy. Luonteeltani olen kuitenkin perfektionisti, ja vaikkei tutut sitä uskoiskaan niin tahtoisin kovasti että kämppä ois siisti ja siloteltu niinku sisustuslehdissä. Mahdottomia toiveita, saisin nimittäin heittää kaikki tavarat roskiin ja vahtia pölyhuiska hanurissa ettei muksuista tulis sotkua. Enkä kyllä itekkään tota siivoomista rakasta... Ja näin käsitöiden moniaktivistina on tarvikettakin siunaantunu enemmän ku pieneen tiimariin.

No mutta, niitä ideoita, joita sieltä päästä pursuaa, voin jakaa teidän kanssa. Jos siis sattuis niin hassusti että joku tätä blogia joskus lukiskin...

Mulle on tullu kauhee hinku askarrella kransseja. Hassua sinänsä, etten moneen vuoteen ole kuvitellutkaan tekeväni jotain sellaista... No, nyt aion itselleni ja äiteelle tehdä keijukaisaiheiset kranssit. Ideoita koitan sulatella päässäni, ettei tulis liikaa tavaraa samaan kranssiin. mulla pitäis jossain olla minibratzejä tms, joista vois modistaa keijuja :) Ja tunnelmaltaan muutenkin liehuvaa koristetta ja kukkasta on kätkössä kaapeissa, niistä lisää sitten kun löydän sen kameran. Se on viimeksi havaittu jossain päin eteistä, kai...

Korttejakin tekis mieleni askartaa. Pienoista vastustusta aiheuttaa se, että tahtoisin tehdä yksiosaisia, mutta tahtoisin niihin sen osoite"raidoituksen" , niinku kaupastaostetuissakin korteissa on. Tokikin sen voi pikkukätösin sinne piirustaa, mutta kun kortteja ois tarkotus tehdä kymmenittäin, ois helpompi leimailla se. Valmista leimasinta en ole onnistunut löytämään, enkä keksi miten semmoisen vois toteuttaa itse tehden?

Ja toki tuo mun iso nukkekotiostari tuottaa askarteluähkyn. Siihen on tulossa useita liikkeitä, nyt työn alla on kukkakauppa. Ihan kaikkia kauppoja en oo satavarmaksi päättänyt, mutta ainakin eläinkauppa ja lastentarvikeliike siihen tulee. Vieressä on sitten toinen talo jonne tulee ruokakauppa. Nämä on siis 1:12 skaalassa. Muita taloprojekteja on 5, ja ne on 1:18 eli lundby-skaalassa. Mikään niistä ei ole edes osittain valmis, mutta... Ehkä joskus...

Kaikille nukkekodeille on yhteistä se, että asukkaina on nalleja. Mun suurin intohimo on nallekarhut, ja keräilen niitä nurkkiini. Kuvia heistäkin varmasti laitan tulemaan, kunhan sinne asti pääsen.

Vaatteita tahtoisin kanssa tehdä, varsinkin Hasulle. Kirppareilta ei tunnu tuon kokoisia löytyvän, ja jostain kummasta syystä housujen vasen polvi hajoaa aina. Ois kiva hurautella saumurilla reisitaskuhousuja :) Ja kauheesti ois ideoita miten mun vanhat ja vääränmalliset vaatteet taipuis lapsille ja itelle uusiksi kuteiksi. Vuorokauteen pitää ehdottomasti saada 10 tuntia lisää!

Jos joku sattui tänne eksymään :) niin tervetuloa uudestaankin! Toivon että kommentoisitte edes jotain, niin ei olisi niin yksinäinen olo.